Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Et personligt fristed

Med lyse farver og flair for minimalistisk indretning skaber Katja Nordkvist sin drømmebolig. Hendes stil er up-to-date med de nyeste interiør trends, og alle hjemmets rum emmer af både elegance og ro.

Et nysgerrigt indretningsgen

Interessen for at indrette har Katja stort set altid haft. Lige siden folkeskolen har hun samlet på inspirerende boligløsninger, frem til i dag, hvor hun primært browser Instagram for nye idéer. Katja beskriver sin indretningsstil som ”lyst, let og minimalistisk”, og foretrækker at være up-to-date med de nyeste interiør trends. Æblet falder ikke langt fra stammen; Katja har nemlig arvet sit indretningsgen hjemmefra. Barndomshjemmet blev ofte indrettet på nye og kreative måder af Katjas mor. Igennem tidens løb har Katjas brændende lidenskab for interiør og design vokset sig endnu større, og den har blot taget fart efter flytning til nybyggeri.

Soveværelset må godt være lidt mere afdæmpet og ikke så lyst som de andre rum i huset. Det foretrækker jeg.

Flair for komposition og farver

 

Indretningen af soveværelset udstråler nøje planlægning og overvejelser fra Katjas side: ”Jeg tænkte meget over placering af sengen, lige overfor skabene, centreret i rummet, og med lamper og sengeborde på hver side for på den måde at skabe et harmonisk udtryk i rummet.” Katja pointerer samtidig, at hun ikke er bange for at bevæge sig væk fra de lyse toner, hvis et rum kan gavne af det. Og det er netop, hvad hun har gjort med soveværelset: ”Fordi det er soveværelset, er det lidt huleagtigt. Soveværelset må godt være lidt mere afdæmpet og ikke så lyst som de andre rum i huset. Det foretrækker jeg, og derfor valgte vi en lidt mørkere tone.”

Et soveværelse til hele dagen

Med et travlt familie- og studieliv kan det nogle gange være svært at få den mængde søvn, man egentlig har brug for. Derfor sætter Katja store krav til soveværelset, som hun flittigt bruger i løbet af dagen: ”Jeg bruger meget tid herinde. Hvis mine børn sover til middag, kan de stå udenfor vinduet, og jeg kan ligge herinde og slappe af imens. Så det er ikke kun om aftenen og natten, at jeg er her.” Soveværelset emmer generelt af den ro, som Katja vægter så højt – det er nærmest blevet til et personligt fristed, hvor der er rigeligt med plads til fordybelse og pause fra en travl hverdag.

Hverdagshuler

Det sker nogle gange, at Katjas smukke soveværelsesstil sniger sig ind i de andre værelser. Eksempelvis hvis hun spotter chancen for en hurtig lur på sofaen med sin dyne i stuen. Katja sætter generelt stor pris på at iscenesætte små oplevelser i hverdagen som daglig forkælelse, som at putte sig med en god bog og varm drik. De lyse farver og den elegante styling i hjemmet skaber en stil, der er sammenhængende i en sådan grad, at elementer fra et givent rum kan bruges på tværs af hjemmet uden at se malplacerede ud. Dette gælder også for sengetøjet, der ganske enkelt smelter sammen med stuens omgivelser.

Katja Nordkvist

Katjas foretrukne byNORD designs viser hendes fokus på en elegant æstetik, der ikke går på kompromis med hverken hygge eller kvalitet. Med henblik på at skabe et rum med plads til afslapning hele dagen, har Katja matchet enkelt interiør med en rolig farvepalete, som ses i valget af blødt sengetøj og sengekappen Gunhild i den elegante grå farve ’rock’, indrammet af sengegavlen, Hesthoei, som er beklædt med stof i en mild, lys farve. Resultatet er et nærmest drømmende look bestående af grå nuancer og leg med materialer.

Få stilen

Sengesæt, Ingrid, Thunder

Sengegavl, Hesthoei, Snow

Sengekappe, Gunhild, Rock

Væglampe, Midtre, Coal

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere