Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fortællingen om tre søskende
nov, 2021

byNORDs produkter er inspireret af Nordens barske natur og er dybt forankret i den nordiske designtradition. Derfor bærer de alle traditionelle nordiske navne.

Dette er historien om tre søskende, nært beslægtede, men med små forskelle, der adskiller dem og gør dem unikke.

Ingrid

Ingrid bærer navnet af en dansk dronning og er et slidstærkt, percalevævet sengetøj. Det enkle design uden mønster gør, at den rolige og nedtonede farvepalet kommer til sin ret og skaber et indbydende fristed i dit soveværelse. Her kan du nyde en afslappet middagslur eller en behagelig nattesøvn.

Dagny

Navnet Dagny er sammensat af ordene dag og ny, og navnet betyder helt enkelt ’ny dag’. Meget passende for det bløde, kølende og åndbare sengetøj, da du vil opleve at vågne frisk og klar til en ny dag. Det nålestribede design skaber en atmosfære af afdæmpet luksus i dit soveværelse. Mønstret er ikke trykt på. I stedet væves farvet garn direkte ind i stoffet, så det bliver en integreret del af sengetøjet. Derfor holder mønstret også lige så længe som selve sengetøjet.

Erika

Med sit ternede mønster har Erika en anelse mere kant end Ingrid og Dagny. Men hun er lige så blød og lavet af samme percalevævede bomuld som sine søskende. Ternene skabes med garnfarvet tråd, ligesom hos Dagny, og ternene falmer derfor ikke med tiden. Med dette sengetøj fra byNORD får dit soveværelse en afslappet og intim atmosfære, som skaber udgangspunktet for en god nats søvn.

Familiebånd

De tre søskende er forskellige, men de deler alle den høje kvalitet, slidstyrke og komfort. 

Sengetøjet er fremstillet i OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld i en tæt percalevævning og er fuldendt med en blødgørende enzymvask. Alt dette gør sengetøjet køligt og åndbart med en blød fornemmelse, der kun forbedres, når du vasker det. Det samme gør sig gældende for det fredfyldte udtryk fra de matte farver, som også forbedres gennem vask. Det betyder, at Ingrid, Dagny og Erika vil give dig ro og god nattesøvn i mange år fremover.

LETTERS 

Læs flere byNORD letters

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere