Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Sådan reder du en smuk seng
feb, 2022
Sengen er uden tvivl centrum i soveværelset. Den sætter stemningen for resten af rummet og bidrager til at skabe et roligt og behageligt udtryk. Men for mange kan det være en besværlig og endda sur daglig pligt at rede seng. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du nemt reder en seng, der passer til lige netop dit soveværelse. Du kan følge guiden, som du vil og udvælge de trin, som giver mening for dig.

Trin 1 – Basalt men vigtigt

Lad os starte med det helt basale – en sengekappe. En sengekappe forvandler øjeblikkeligt dit soveværelse til et roligt rum og får det til at fremstå sammensat. Det gælder især, hvis du har en boksmadras på ben. Her vil sengekappen dække benene og gøre pladsen under sengen til et oplagt sted at opbevare sengetøj. På den måde er dit sengetøj altid lige ved hånden, når du skal lægge nyt på.

Trin 2 – Underkend ikke lagnet

For at få en behagelig søvn og en smuk seng er det vigtigt, at dit lagen er af en høj kvalitet. Lagnerne fra byNORD fås i forskellige farver, så du enten kan matche med dit sengetøj eller skabe et mere kontrastfyldt udtryk ved at vælge forskellige farver. Vores lagner er lavet af OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld i en tæt percalevævning. Dette gør lagnerne holdbare, åndbare og kølige med et strejf af underspillet luksus. For at sikre at dit lagen er glat og stramt, har vi lavet lagenclips, der holder dit lagen på plads i løbet af natten. Clipsene er justerbare, så de passer til din sengs størrelse. Brug clipsene i hjørnerne af madrassen eller på tværs af den. Resultatet er en behagelig seng, der altid ser velredt ud. Samtidig får du en nattesøvn, der ikke forstyrres af et løst lagen.

Trin 3 – det vigtigste element

Nu til den sjove del – at vælge dit nye sengetøj. Elementet som sætter scenen i dit soveværelse og gør, at du får den bedst mulige nattesøvn. Derfor skal du også sætte høje krav til dit sengetøj. Det skal have det rigtige look, være komfortabelt og være af høj kvalitet. Hos byNORD har vi et bredt udvalg af sengetøj i smukke farver inspireret af den rå nordiske natur. Sengetøjet kommer i forskellige elegante mønstre, så du kan finde et, der passer til dig og dit soveværelse. Vælg det ensfarvede Ingrid, hvis du ønsker et simpelt udtryk, eller gå med Dagny og Erika, hvis du vil have simple mønstre, der skaber et udtryk af underspillet luksus. Ligesom med lagnerne er sengetøjet lavet af percalevævet OEKO-TEX® 100 certificeret økologisk bomuld, der giver dig en åndbar og komfortabel oplevelse, hver gang du lægger dig i sengen. Med en smuk sengeopredning kommer også arbejdet med at holde den ved lige. Vi anbefaler, at du altid følger de vaskeanvisninger, som fremgår af det specifikke produkt. Sengetøjet tåler tørretumbling, men vi anbefaler at hænge det til tørre, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet. På den måde sikrer du, at dit sengetøj holder længe og forbliver smukt og elegant. Sengetøj fra byNORD er i det hele taget velegnet til vask, da de matte farver og det knitrende udtryk blot styrkes ved gentagen vask.
Vatteret sengetæppe, Magnhild, Coal - l: 280 cm. w: 160 cm

Trin 4 – den sidste detalje

Slut af med noget, der skaber ekstra hygge. Noget som tager din seng fra at være smuk til at være fantastisk. Her er pyntepuder og sengetæpper det perfekte valg. De giver din seng et helt unikt og personligt udtryk. Placér pyntepuderne op ad din væg eller sengegærde for at skabe en komfortabel siddeplads, hvor du kan sidde og læse. Pyntepuder skaber den perfekte balance mellem stilet elegance og afslappet stemning. De får din seng til at skille sig ud fra mængden og giver dig frihed til at være kreativ og personlig i dit udtryk. Du kan eksempelvis vælge pyntepuder i forskellige designs for på den måde at skabe et udtryk, der er personligt, indbydende og hyggeligt. Sengetæpperne behøver du ikke tænke så meget over. De hjælper dig med at holde varmen i sengen og er oplagte til at tage over dig, hvis du fryser andre steder i huset. Derfor skal du ikke style dem, hver gang du tager et i brug. Smid det i stedet på sengen og skab et henkastet udtryk, så din seng ikke kun ser flot ud, men rent faktisk bliver brugt.

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere