Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Skiftende årstider

Hjemme hos content creator Line Jelsbech afspejler indretningen de skiftende årstider. Efterår, vinter, forår og sommer. Soveværelset er som et tomt lærred, klar til at indramme nye, kreative idéer til indretningen af boligen.

Et tomt lærred

“Soveværelset er dét rum i vores hjem, hvor der sker flest forandringer. Det er næsten som et tomt lærred, altid klar til at indramme nye, kreative idéer,” fortæller Line. Soveværelset er holdt i neutrale farver, som sætter de perfekte rammer for hendes indretningseventyr. ”Det er mit personlige frirum, hvor jeg med nogle få greb har mulighed for at ændre rummet og skabe et helt nyt udtryk.” Ved brug af nøje udvalgt interiør som stemningsskabende elementer har Line transformeret soveværelset til et evigt foranderligt sted, hvor hun kan udleve sin passion for at indrette på ny og reflektere over årstidernes skiften.

Jeg får stor inspiration fra naturen. Og når årstiderne skifter, får jeg helt automatisk lyst til at ændre på min indretning.

Naturlige kontraster

 

For nylig kastede Line sig ud i endnu et indretningsprojekt. I takt med at de lysere nætter nærmer sig, har hun planer om at byde foråret indenfor med legende kontraster, bløde former og forskellige materialer. På den måde skaber hun et nyt look afstemt efter årstiden. ”Jeg sætter stor pris på den øjeblikkelige effekt det har, når man eksempelvis bytter en vase med noget andet interiør, og pludselig kan mærke og se forårets komme,” forklarer Line. Udover at lade årstiderne afspejle sig i boligindretningen, er Line tro mod sine grundlæggende principper, når det kommer til indretning af soveværelset: ”Formålet med stylingen af soveværelset er at skabe en bestemt atmosfære, der får mig til at føle mig godt tilpas. Det skal være et sted, hvor jeg kan komme ned i gear og have det godt.”

Klassikere og støvede nuancer

Line bor sammen med sin mand og tre børn i herskabelige rammer i et tidligere lægehus, som i dag er nyistandsat med smukke trægulve og paneler. Med stor respekt for husets sjæl og historie har Line moderniseret huset og indrettet med en støvet farvepalet og danske møbelklassikere. ”Jeg kan også godt lide farver, som jo findes i mange forskellige nuancer. Alligevel er jeg ikke så meget til pangfarver. Indretningen er ikke så vild på den måde. Det er mere klassisk og farvefint.”

Herskabelige omgivelser

Udover at lade sig inspirere af naturen læner Line sig op ad en mere struktureret tilgang til stylingprocessen, som hun afbalancerer med en naturlig tilgang til indretning. ”Jeg starter altid med at vælge farver, og derudfra bestemmer jeg mig for møbler og interiør. Hvilke møbler vil gå godt til, og hvilke materialer skal jeg have i spil osv. ”Andre vigtige elementer i Lines indretning er taktile overflader. ”Jeg kan godt lide et rum, hvor man har lyst til at røre ved tingene. Men det er svært at beskrive min egen stil, for det er i høj grad også noget, der beror på min mavefornemmelse. Der er jeg nok lidt mere ukonkret og synes ikke selv, at jeg passer ned i én bestemt kasse.” Lines stil er svær at definere, da den i høj grad afhænger af hendes feminine instinkt og en indre drivkraft til løbende at puste nyt liv i omgivelserne.

Line Jelsbech

Fleksibilitet står højt på Lines dagsorden, når det kommer til boligindretning. Soveværelsesinteriør og møbler er holdt i neutrale farver, som giver rigeligt med plads til hendes byNORD favoritter. ”Jeg er vild med de store pyntepuder. Kombinationen af rektangulære og kvadratiske puder kan bare et eller andet. Og jeg synes hør sammen med bomuld giver en luksuriøs oplevelse, fordi det jo er meget crisp og let, og det har man brug for, når man sover.” Line tilfører et ekstra lag af luksus gennem sin leg med materialer, farver og mønstre. Hendes styling med det stribede sengelinned mikset med den elegante Ingrid-serie og grønbrune Gunhild sengekappe er forudbestemt som sæsonens musthaves.

Få stilen

Sengesæt, Dagny, Snow w. coal

Kurv, Tumba, Rock

Sengekappe, Gunhild, Bark

Pudebetræk, Ingrid, Snow

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere