Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Stedet hvor du lader op
feb, 2022
Hos byNORD sigter vi efter at give dig de perfekte, rolige rammer, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejde. Det er ikke så simpelt at opnå, som det måske lyder, og her kan du læse om, hvordan vi gør det.

Begyndelsen

byNORD blev grundlagt for en årrække siden i København, men blev i 2021 tilføjet til Society of Lifestyles brandportefølje. Som en del af Society of Lifestyle er fokus nu for alvor på at skabe en følelse af ro og komfort i soveværelset.

En gennemført oplevelse

Hos byNORD ønsker vi at skabe en komplet og sammenhængende soveværelsesoplevelse uden at give afkald på de kvaliteter, der kendetegner os. Det betyder, at vi laver få, men nøje udvalgte, produkter af høj kvalitet, der dækker hele soveværelset. På den måde får du alt, hvad du behøver for at skabe et roligt og sammenhængende soveværelsesmiljø uden at gøre det kompliceret og uoverskueligt.

Vores inspiration

byNORD er dybt forankret i den nordiske natur, der er omkring os. Det rolige og det rå inspirerer vores designs og farvevalg hver dag. Med afsæt heri skaber vi rolige, æstetiske designs, der giver dit soveværelse komfort og en indbydende luksus. Når du åbner et produkt fra byNORD, åbner du også de rolige nordiske farver fra skoven, havet og markerne.

Teknikkerne bag komforten

For at sikre at vores sengetøj er så komfortabelt som muligt, bruger vi en række teknikker, der er med til at øge din komfort. Sengetøjet er lavet af 100% økologisk og OEKO-TEX® Standard 100 certificeret bomuld. Bomuldet er vævet i en stram percalevævning, der giver stoffet et højt antal tråde pr. tomme. Dette giver stoffet en sprød, kølig og åndbar fornemmelse, der er perfekt til en komfortabel søvn. Stoffet gennemgår desuden en enzymvask, der både bidrager til det matte udseende, men som også blødgør stoffet og gør det mere komfortabelt i brug. For at sikre at din søvn ikke afbrydes af en løs dyne, har dynebetrækket stof-overlap og bindebånd, så dynen holdes på plads i løbet af natten. Alt dette gør dit soveværelse til et komfortabelt og afslappet sted, hvor ro og velvære er i front.

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere