Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat en stilfuld og unik tilgang til boligindretning.

Et pust fra fortiden

Som barn plagede Maja ofte sine søskende om lov til at indrette deres værelser, hvilket medførte at hun slæbte stole og senge frem og tilbage mellem værelserne – til stor pine for hendes forældre der var bange for, at hun ridsede gulvene. I dag nyder Maja at have sit eget hus, hvor hun kan indrette på livet løs. Hun har endda lavet en aftale med sin bedre halvdel: “Fra et ret tidligt stadie i vores forhold aftalte Anders og jeg, at jeg må lave om, lige så meget jeg vil. Så længe jeg blot skiller mig af med noget gammelt, inden jeg tager noget nyt med hjem.” Maja finder jævnligt nyt til indretningen, men på en måde der både tager højde for miljøet og plejer hendes indre interiørentusiasts interesser.

Et hjem skal være indbydende og personligt, og man skal kunne se og mærke, at her bor nogen.

Hyggelig boligindretning på programmet

 

Majas interiørstil kan bedst beskrives som nordisk og simpel uden for meget tingeltangel: ”Jeg vil ikke beskrive min stil som minimalistisk, men jeg foretrækker simple, rene linjer i min indretning. Et hjem skal være indbydende og personligt, og man skal kunne mærke og se, at her bor nogen.” Maja kombinerer farver som nude og brun med naturmaterialer og varme tekstiler for at skabe en hyggelig atmosfære, hvilket hun sætter stor pris på. ”Det er vigtigt for mig at skabe en hjemlig følelse, og den finder jeg oftere i de varme farver end de kolde toner,” forklarer Maja, ligesom hendes yndlingsfarver også findes i den varmere skala af farvepaletten. Sådan har det dog ikke altid været: ”For 10 år siden var alt gråt og blåt og hvidt. Nu er det mere beige og brunt.” I tidens løb har Maja fundet sin egen personlige stil, der emmer af hygge og smuk æstetik.

Plads til familien

Sammen har Maja og hendes mand Anders skabt et hjem med masser af plads til kreativitet og sjove ideer. Når familien er samlet, forvandles soveværelset ofte til et midtpunkt for kvalitetstid, hvor der fortælles godnathistorier og de hygger sig sammen: “Mine børn elsker at hoppe i sengen, og deres yndlingsaktivitet er at skifte sengetøjet. Når jeg tager dynebetrækket af, kommer de springende og vil starte en lille pudekamp, hvor vi stille og roligt slår hinanden med puderne i ansigterne – bare for sjov.”

Det perfekte i det uperfekte

En forkærlighed for det perfekte i det uperfekte afspejler meget godt Majas interiørstil. Hun hylder de små hverdagsglæder i livet og alle de skønhedsfejl, der er med til at gøre et hjem indbydende og personligt. Og her er soveværelset ingen undtagelse. Lidt fint krøl på sengetøjet og at kunne sove længe om søndagen er vigtigt for Maja. Hun er også fortaler for at flette naturmaterialer ind i indretningen for at skabe hjemlig hygge og en rolig stemning i soveværelset. “Jeg prøver altid på at inddrage ting med diskrete detaljer, som får mig til at tænke på naturen. Det være sig planter eller møbler i træ,” fortæller Maja.

Maja Sode

Lag på lag af tekstiler og jordfarver afslører Majas kærlighed til behagelige soveværelsesvibes. Hun sætter pris på en redt seng med sprødt sengetøj, der giver anledning til afslapning. “Blødt bomuld blandet med det mere rustikke hør er min yndlingskombination, da det krøller på sådan en smuk måde,” forklarer Maja. I sit soveværelse benytter hun sig af det brede byNORD-sortiment ved at anvende tekstiler som stemningsforstærkere og som et værktøj til at forbedre akustikken i rummet. Nyd kombinationen af stenvaskede pudebetræk fra Gunhild-serien matchet med håndplukkede interiørartikler for at forene looket.

Få stilen

Sengekappe, Gunhild, Berry

Pudebetræk, Ingrid, Snow

Pyntepudebetræk, Gunhild, Berry

Vatteret sengetæppe, Magnhild, Berry

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Et personligt fristed

Et personligt fristed

Med lyse farver og flair for minimalistisk indretning skaber Katja Nordkvist sin drømmebolig. Hendes stil er up-to-date med de nyeste interiør trends, og alle hjemmets rum emmer af både elegance og...

læs mere