Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Fri fragt på køb over 500 DKK  |  Gratis retur

Tid til refleksion

Digital Creator, Anna Cecilie Philipp, viser sit elegante soveværelse frem, som emmer af skandinavisk æstetik og tidløst design. En smuk indretning der samtidig tager højde for moderskabet og kvalitetstid med familien.

En blanding af nyt og gammelt

Interiør og indretning har altid været en stor del af Annas liv. Fra en ung alder delte hun interessen med sin far, og snakken over middagsbordet tog ofte udgangspunkt i deres fælles passion. ”Det har altid været noget, vi har delt sammen,” fortæller hun. Anna har længe haft et ømt punkt for dansk design, men da hun var studerende, var der ikke altid penge til at købe nye møbler. Derfor begyndte hun at købe brugt. Det stoppede hun aldrig med, og i dag har brugte møbler en stor plads i hendes interiørstil. Nogle nye møbler er dog også kommet til med årene, og Anna er glad for kombinationen af nyt og gammelt.

Jeg foretrækker rolige omgivelser med få elementer. Derfor vælger jeg sengetøj i et tidløst design kombineret med vægge og gardiner i nedtonede farver. Det synes jeg giver soveværelset et luksuriøst udtryk.

Skandinavisk minimalisme

 

Men hvad er det ved dansk design, der er så tiltalende? For Anna handler det i høj grad om det tidløse og minimalistiske udtryk: ”Jeg går altid efter at finde noget, der stilmæssigt har en lang levetid.“ Dette er især tydeligt i soveværelset, hvor den minimalistiske stil skaber et roligt og afslappet udtryk, der passer til rummet. ”Det skal være en indbydende fornemmelse at træde ind i værelset.” Denne filosofi skinner igennem alle steder i Annas indretning; lige fra hendes valg af bløde tekstiler til hendes brug af farver der understøtter hinanden. ”Jeg foretrækker rolige omgivelser med få elementer. Derfor vælger jeg sengetøj i et tidløst design kombineret med vægge og gardiner i nedtonede farver. Det synes jeg giver soveværelset et luksuriøst udtryk.”

Inspireret, men tro mod sig selv

Anna arbejder freelance som digital creator og bruger Instagram til at dele billeder af hendes hjem og interiør, samt af datteren Gudrun, som ofte udforsker de smukke rum med stor nysgerrighed. Instagram er også, sammen med Pinterest og interiørmagasiner, der, hvor Anna finder inspiration til sin indretning: “Selv om jeg altid er tro mod, hvordan jeg indretter, kan jeg stadig godt blive inspireret.”

En livsstil i balance

Annas morgenrutine er fokuseret på hygge og familietid. Når Anna og hendes kæreste, Jacob, vågner, henter de Gudrun og tager hende med ind i deres seng, så de tre langsomt kan vågne sammen. Anna får sig et bad, mens Jacob laver kaffe og morgenmad. ”En vigtig del af vores morgenrutine er, at vi spiser morgenmad sammen hver morgen.” En rutine som de har holdt fast i, siden de blev forældre. Efter at have afleveret Gudrun, har Anna noget tid for sig selv. Her nyder hun en kop kaffe i sengen omkranset af de rolige omgivelser i soveværelset. Den perfekte måde for Anna at forberede sig til endnu en produktiv og kreativ dag.

Anna Cecilie Philipp

Annas valg af byNORD favoritter fremhæver hendes elegante og rolige designstil. Soveværelset er indrettet med de grå Gunhild-pyntepuder, der går fint i spænd med Hilda-sengetæppet i duegrå og med vaffelvævet mønster. ”Det, der især tiltaler mig ved byNORD, er kvaliteten af materialerne og de diskrete mønstre. Man kan bruge alle farver sammen, uden at det ser forvirrende ud. Det er en meget harmonisk farvepalette, og det tiltaler mig meget.” Hendes favoritsengetøj er den enkle og stilfulde designserie Ingrid, som hun har valgt at sammensætte med de blåstribede Dagny-puder, der giver en afslappet og intim stemning. Som Anna siger: ”Det ser bare altid dejligt og indbydende ud”.

Få stilen

Sengesæt, Ingrid, Snow

Pudebetræk, Dagny, Snow w. ocean

Sengetæppe, Hilda, Dove

Pyntepudebetræk, Gunhild, Rock

LETTERS 

Read more letters byNORD

Intime omgivelser

Intime omgivelser

Der eksisterer ikke længere en skarp opdeling mellem soveværelset og hjemmets andre rum. Vi tager vores sengetæpper med ind på sofaen og bruger sengebordet til at lægge bøger eller sætte en kop...

læs mere
Himmelsk ro

Himmelsk ro

Hos Pernille Baastrup gives der plads til rene linjer og smuk simplicitet i boligindretningen for at frembringe en følelse af hjem og sætte nogle rammer, som kan forene skandinavisk designæstetik...

læs mere
Stilfulde fristelser

Stilfulde fristelser

Jordfarver og bløde tekstiler danner rammen om den indbydende atmosfære hjemme hos Maja Sode. Oplev de hjemlige omgivelser, hvor hun på hyggeligste vis balancerer det personlige og praktiske, tilsat...

læs mere